Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kradzież konta

rafix_16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wczoraj zorientowałem sie że zostało mi skradzione konto znam nick ID tylko maila bo ktos zmienił na swój niewiem jak no i mam pytanie jak odzyskać konto nie chce bawic sie w policje i support bo suport nie odpisuje

Prosze o pomoc konto było związane z chomikuj

jak za pomocą maila i id odzyskać konto??

Opublikowano

Jedynie to policja raczej

Bo nie ma bugu na e-mail a nawet jak by był .. to nikt ci go nie udostępni.. a jak w nic nie chcesz sie bawic

To kbot --> buy--> pukacz = nowe konto = FE ...

Proste .. nowe konto i szybko zrobisz na bocie ;)

Opublikowano

witam wczoraj zorientowałem sie że zostało mi skradzione konto znam nick ID tylko maila bo ktos zmienił na swój niewiem jak no i mam pytanie jak odzyskać konto nie chce bawic sie w policje i support bo suport nie odpisuje

Prosze o pomoc konto było związane z chomikuj

jak za pomocą maila i id odzyskać konto??

Mi też skradziono na czechy 3 : :unsure:

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

Mi też skradziono na czechy 3 : :unsure:

A co to ma do tematu? ...

Tak jak powidziałem .. kup bota i nowe konto rob

Albo listy do BP pisz ;)

Bo mowisz ze nawet do poczty pasow nie znasz czyli .. ticekty z nimi nie pomogą .. to jedynie list albo policja

Opublikowano

Ja od 4 dni gram na brazyli Mam lenova 3 irys 8 lf-3 4 bo2

:)

A zapomniałem dodać 2 lambdy do zrobienia :).

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

Ja od 4 dni gram na brazyli Mam lenova 3 irys 8 lf-3 4 bo2

:)

A zapomniałem dodać 2 lambdy do zrobienia :).

All na qbocie?

#Topic

To boc narazie dopuki miszczu robi go to boc na qbocie :)

Opublikowano

All na qbocie?

#Topic

To boc narazie dopuki miszczu robi go to boc na qbocie :)

nie boce sobie na PBdo BOT BO mam licke na dwa konta :). PS wygrałem 4 irysa :) .

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

Lambdy bardzo szybko się składa :) ja złożyłem 2 kappy w dwa dni :)

Bocik śmiga na palladium ;)

Wesołych Świąt ; ))

Opublikowano

Przykro nam z tego powodu, co raz więcej złodzieji na tym świecie..

Jedyne co mogę ci polecić to bocenie nowego konta na bocie miszcza a potem jak projekt upadnie to kupno pbdo/kbota od kamieniarza, pukacza szczególnie odradzam. Może i nie oszukuje ale to 15-16 letnie dziecko z zachowaniem nagannym.

Opublikowano

Przykro nam z tego powodu, co raz więcej złodzieji na tym świecie..

Jedyne co mogę ci polecić to bocenie nowego konta na bocie miszcza a potem jak projekt upadnie to kupno pbdo/kbota od kamieniarza, pukacza szczególnie odradzam. Może i nie oszukuje ale to 15-16 letnie dziecko z zachowaniem nagannym.

Czemu twierdzisz ze qbot upadnie?... a ty chyba nie znasz możliwosci miszcza...

Opublikowano

To jest po prostu patrzenie w przyszłość i przewidzenie pewnych zdarzeń , patrząc na drogę np. bio/udo.

~~~~

@top. Nie opłaca się bocic new aqq ? My z kolegami bocimy już w 4 (a nawet i w 5/6 os z tego forum boci jak slyszalem) na pl3 od leonka fs niedawno założonego , wystarczy bot i 24/h(np. vps)>

Co do konta to na policję bym sie nie radził pchac , bo komp bedą przeszukiwać na pewno a jak ci tam jakies gowna znajdą typu pirat ...

Ew. list do bp mozesz przesłać.

Opublikowano

Znam jego możliwości natomiast ty nie znasz całej procedury kodu bota.

Piszesz ciągle, że niby to takie łatwe więc spróbuj zdekompilować pbdo i znaleźć ok w 400 plikach ten jeden właściwy w którym będzie linijka za licencje (mi się udało ^^)

Chodzi o to, że v5dev jest ostro wnerwione i mogą zacząć coś robić w tą stronę.

Tak jak napisał UP, ja patrzę w daleką przyszłość i nie zamierzam nikomu nic zapeszać.

Cieszmy się, że działa.

Co do bocenia nowego konta.. Oj uwierzcie, że się opłaca tylko trzeba mieć trochę w dyńce aby wiedzieć jak je szybko wybocić na dobre konto ( +/- 25 LF4 full havoc).

EDIT# Piotreks:

Nie będą mu nic przeszukiwać -.-

Raz sam byłem na policji bo chodziło o konto w top więc nie łatwo takiemu odpuścić.

Kazali mi napisać oświadczenie, że konto jest moje i tylko moje, że go nie kupiłem itd itd.

Musiałem wysłać to oświadczenie, skan dowodu osobistego + oświadczenie, że złożyłem zawiadomienie na policji (wydaje policja) do BP.

Następnie czekałem około miesiąca aż nasza policja skontaktuje się z centralą BP w Niemczech i po miesiącu z hakiem odzyskałem konto.

Trochę dużo biegania ale jeśli było to jakieś super dobre konto (czyt. full lf4 full havoc dużo PD) to opłaca się iść.

Opublikowano

To kbot --> buy--> pukacz = nowe konto = FE ...

nie

kbot-->dealer-->buy = nowe konto = FE

a co do ciebie autorze tematu

musiałeś komuś podać pasy i ten połączył sobie twoje konto niekoniecznie ze szczurem mogłą być to inna witryna

no ale z tego co wiem to na chomika bardzo łatwo dostać się do czyjegoś kontam a że połączyłeś swpje konto akurat z tą witryną...

też miałem sytuację, że ktoś mi ukradł konto, no ale nic, już wiem, że konta nie odzyskam i poszedłem na psiarnię, dla mnie to był wstyd i drugi raz z takiego powodu nie pójdę, no wyjątkiem by było tylko to, że konto jest sporo warte

ale od gry się uwolnić nie mogłem, więc zacząłem grać od nowa, nie chciało mi się robić wszystkiego od nowa, więc pomyślałem o bocie więc kupiłem

i w ciągu 5 miesięcy nadrobiłem botem to, co uczciwie przegrałem w ciągu 4,5 roku

więc stary zrób to co kolega ci w pierwszym poście napisał.....

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...